Minden, ami esküvővel kapcsolatos leginkább nőkhöz szól. Legyen az esküvőről szóló blog, esküvő kiállítás, esküvői ruha, esküvői magazin. Íme néhány hasznos eljegyzési tipp, útmutató, amivel kirázólag a férfiaknak szeretnék segíteni. Tudjuk, hogy mi nők nem vagyunk egyszerű esetek és nem elég az, hogy párunk meghozza a nagy döntést és megajándékoz egy eljegyzési gyűrűvel minket, hanem még titkon el is várjuk, hogy mindez a mi elképzeléseink szerint történjen, amit kitalálni, valljuk be nem egyszerű. 

Útmutató eljegyzési tippekhez

Biztos azt várjátok kedves Urak, hogy itt most frappánsabbnál frappánsabb eljegyzési tippeket, konkrét ötleteket fogtok olvasni. Márpedig szó sincs erről, hiszen Dunát lehet vele rekeszteni és ötlete mindenkinek van. Azonban nem biztos, hogy megfelelő és jól is fog elsülni. Ezért ebben a cikkben inkább ahhoz szeretnék tanácsokat adni, hogy miből érdemes kiindulni és milyen szempontokat szükséges figyelembe venni ahhoz, hogy kedvesed számára a legtökéletesebb eljegyzés legyen. 

  1. Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy ismerd a párodat. Ha igazán figyelsz rá, akkor tudod, hogy mi a véleménye egy eljegyzésről és hogy az eljegyzés milyen módjával tudnád tökéletessé tenni a pillanatot számára (romantikus, vicces, őrült, extrém, szerény, vad…).
  2. Ha hirtelen nem ugrik be semmi a nagy izgalomtól, akkor próbálj felidézni egy pillanatot, akár egy filmjelenetet, amit együtt láttatok, hogy akkor arról mi volt a véleménye.
  3. Biztos beszélgettetek közeli barát, barátnő eljegyzéséről. Idézd fel, hogy volt-e olyan, amiről esetleg áradozott és nagyon tetszett neki. Abból is érdemes kiindulni, hogy mi az, ami nem tetszett neki, mert akkor máris kihúzhatod a listáról.
  4. Ha van egy olyan közös hely, ami mindkettőtöknek egy nagyon kellemes élmény és mindketten jó érzéssel gondoltok rá vissza, az már fél siker.
  5. Ha a fentiek alapján még mindig tanácstalan vagy, esetleg bizonytalan vagy az ötletedben, akkor eljegyzési tippekkel kapcsolatban érdemes megkérdezni kedvesed legjobb barátnőjét. De csak akkor, ha megbízol benne és tudod, hogy maximálisan titokban tudja tartani a nagy döntésedet.
  6. Nagyon fontos, hogy NE általánosíts! Nem igaz, hogy minden nő a romantikus eljegyzésért rajong. Kizárólag a kedvesed igényeiből és ízléséből szabad csak kiindulni. Ha szükséges, inkább várj, elvégre manapság nincs megszabva az eljegyzés ideje. Inkább gyűjts még információkat, hallgass meg minél több eljegyzési tippet, hogy tökéletes eljegyzésben legyen részetek. Esetleg nézzetek meg együtt egy filmet, vígjátékot, amiben eljegyzési jelenet is van és közben figyeld kedvesed reakcióját.